Oral-B Pro 3 Junior Star Wars, 4 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek

Eltandborsten Oral-B Junior Star Wars från 6 år är utformad med tandläkare för en överlägsen rengöring. För att skydda barns ömtåliga tandkött har den en 360° ̊tryckkontroll för tandköttet som blinkar med rött ljus och saktar in borstningshastigheten när den känner att borstningen är för hård. Dessutom har det runda borsthuvudet extramjuka borststrån. För att göra tandborstningen roligare kan den användas med den kostnadsfria appen Disney Magic Timer från Oral-B. 90 % av barnen borstar faktiskt längre med appen. Det är en rätt borste för att hjälpa barn borsta självständigt och utveckla sunda tandborstningsvanor för hela livet.

Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
 • Mer information

  Från 3 år 2 års garanti från inköpsdatumet. För mer information läs bruksanvisningen som medföljer produkten.

  Uppmuntra ditt barn att borsta tänderna två gånger om dagen i två minuter med flourtandkräm som är rekommenderat av tandläkare. Använd endast en mängd stor som en ärta av flourtandkräm. Fluor ger bäst effekt om du inte sköljer med för mycket vatten efteråt. Använd Oral-B tandborsthuvuden för barn och Magic Timer-appen för en roligare borstning! Fukta borsthuvudet och applicera tandkräm. Placera tandborsten i munnen och sätt på den. Styr borsthuvudet långsamt från tand till tand. Håll borsthuvudet stilla i några sekunder innan du går vidare till nästa tand. För mer information läs bruksanvisningen som medföljer produkten.

  Varunummer 792760
  Varumärke Oral-B
  Leverantör Procter & Gamble Sverige AB
  Lägsta pris de senaste 30 dagarna 639,20 kr
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning