Oral-B iO6 Grey Opal UC Eltandborste, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek

Oral-B iO6 Grey Opal ger en tandborstningsupplevelse i en helt egen klass med noggrann, skonsam och tyst rengöring. Tandborsten använder magnetisk iO-teknik för att ge en riktigt ren känsla och en skonsam tandborstning.

Oral-B iO har en magnetisk motor som ger en oscillerande rotation, vilket kombinerat med mikrovibrationer ger en professionellt ren känsla när du borstar tänderna. Motorn ger också en mjukare och tystare borstning jämfört med många andra eltandborstar från Oral-B och den går snabbare att ladda.

iO eltandborste kan användas med en app som registrerar din borstningsstil och kan guida dig så att du når alla tänder. Tandborsten har också en trycksensor som lyser rött, vitt eller grönt så att du kan se om du borstar för hårt, för mjukt eller med rätt tryck.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Ej för barn under 12 år. Borstningsteknik: Fukta borsthuvudet och applicera önskad tandkräm. För att undvika att det skvätter kan du sätta borsthuvudet mot tänderna innan du sätter på tandborsten. När du borstar tänderna med ett av de oscillerande/roterande borsthuvudena från Oral-B ska du långsamt flytta borsthuvudet från tand till tand och borsta varje tandyta i några sekunder. För samtliga borsthuvuden gäller att du ska börja med att borsta utsidan av tänderna, sedan insidan och slutligen tuggytorna. Borsta alla fyra kvadranter i munnen lika noggrant. Tryck inte för hårt, utan låt helt enkelt tandborsten göra jobbet. Du kan också rådfråga din tandläkare eller tandhygienist om vilken teknik som är rätt för dig. Under de första dagarna när du använder en eltandborste kan tandköttet blöda något. Normalt upphör detta efter några dagars användning. Om det inte har upphört efter 2 veckors användning bör du kontakta din tandläkare eller tandhygienist. Tandläkare rekommenderar att man borstar tänderna två gånger om dagen i minst 2 minuter med fluortandkräm. Fluor ger bäst effekt om du inte sköljer med för mycket vatten efteråt. Byt ut borsten var tredje månad eller tidigare om borsthuvudet ser slitet ut. Alla Oral-B iO Tandborsthuvuden passar till Oral-B iO Eltandborstar.
    Varunummer 791404
    Varumärke Oral-B
    Leverantör Procter & Gamble Sverige
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 2 199,00 kr
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se