Omron M2 blodtrycksmätare, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
OMRON M2-2021 är ett prisvärt alternativ för den som vill mäta blodtrycket enkelt och säkert, men utan massa finesser. Man bör ha en viss erfarenhet av blodtrycksmätning då det är viktigt att manschetten sitter korrekt runt armen när man mäter. OMRON M2 är utrustad med Intellisense teknologi som ger en mjuk och behaglig manschettuppblåsning. Mätaren har en arytmisensor vilket innebär att om pulsen är oregelbunden avgör apparatens algoritm om mätningen är tillförlitlig eller behöver repeteras. Manschetten passar MEDIUM-armar (22-32 cm).
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Ta av åtsittande plagg eller en snävt upprullad ärm från din vänstra överarm. Sätt inte manschetten över tjocka plagg. Linda manschetten ordentligt runt vänstra överarmen. Manschettens ska sitta ganska löst, det ska få plats med två fingrar mellan arm och manschett. Luftslangen är på insidan av armen och i linje med ditt långfinger. Tryck på START/STOP-knappen. Handledsmanschetten börjar blåsas upp automatisk. Sitt alldeles tyst och stilla tills mätningen är avslutad"
    Varunummer 782257
    Varumärke Omron
    Leverantör Sundmed AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 634,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning