Medela Tillmatningssystem Sns , 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Tillmatningssystemet är ett utmärkt sätt att ge barn extra näring samtidigt som de ammas. Systemet stärker den unika relationen mellan mamma och barn och motiverar dem att fortsätta sträva efter en bättre amningsupplevelse. Tillmatningssystemet gör att barnet kan få extra mjölk i samband med amningen vid behov. Tillmatningssystemet hjälper mammor som annars inte skulle kunna amma att göra det, och att hjälpa barnet att öva upp sitt sugbeteende. Det kan användas av mammor som har, eller tror sig ha, låg mjölkproduktion. Det bidrar till att stimulera mammans mjölkproduktion genom sugning på bröstet. Det kan användas när extra näringstillskott behövs utöver bröstmjölk. Det lär barnet att suga på rätt sätt genom att skapa vakuum vid bröstet. Behållaren fylls med bröstmjölk eller ersättning och placeras antingen på mammans bröst eller på ett stativ. De tunna och flexibla slangarna fästs precis vid mammans bröstvårtor och ger ifrån sig extra bröstmjölk eller ersättning när barnet äter.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Tillmatningssystemet (SNS) är utformat för att tillföra extra nutrition till spädbarn samtidigt som de ammas vid bröstet. Syftet är att göra det möjligt för mödrar som annars inte skulle kunna amma att göra det. SNS kan användas för träning av barnets ugrörelser och för att stimulera mammans mjölkproduktion. Hur systemet än används bidrar det alltid till upprätthållandet av den unika hud-mot-hud-kontakten mellan mamma och barn. Mödrar kan använda setet med sin egen urpumpade bröstmjölk, berikad bröstmjölk eller ersättning.
    Varunummer 777861
    Varumärke Medela
    Leverantör Medela Medical AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 367,20 kr
  • Förpackningen innehåller: 1 st. Särskilt utformad matningsflaska 150 ml, 1 st. Halsrem, 1 st. Ventilhållare, 3 st. Ventiler med slangar i olika storlekar, 1 st. Fästring, 1 st. Lock, 1 st. Hudvänlig papperstejp.
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning