Medela Swing maxi flex, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Tillfälligt slut i webblager
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
För mammor som behöver en extraflaska dubbelt så snabbt. Testvinnande bärbar elektrisk dubbelbröstpump med 2-Phase Expression®-teknik är idealisk – oavsett om du vill upprätthålla din mjölkproduktion, hantera problem som har att göra med amningen eller bara vill tillbringa mer tid med ditt barn och mindre tid med att pumpa. Medelas forskning har visat att den unika kombinationen av dubbelpumpning med Medela 2-Phase Expression®-teknik ger mer mjölk med ett högre energiinnehåll jämfört med urpumpning från ett bröst i taget. Med PersonalFit Flex™ brösttratt som har en mjuk kant, vid öppningsvinkel och oval form för en bekvämare pumpning och optimerad mjölkproduktion. Besök www.medela.se/storleksguide för att hitta rätt storlek om de medföljande storlekarna (21, och 24 mm) inte passar. Valet av brösttrattsstorlek är avgörande för lyckad pumpning. Medela 2-Phase Expression®-tekniken – efterliknar barnets sugmönster för en mer naturlig pumpning. Detta är en medicinteknisk produkt.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information För effektiv pumpning flera gånger dagligen Detta är en medicinteknisk produkt. Avsedd användning och indikationer för bröstpumpar: Bröstpumpar är avsedda att användas av ammande kvinnor i sjukhus- eller hemmamiljö för att pumpa ur mjölk från bröstet. Bröstpumpar kan användas för att mildra symptom vid mjölkstockning genom att mjölk pumpas ur från bröstet. Vid mastit används bröstpumpar för att främja läkningsprocessen genom att pumpa ut bröstmjölk från det inflammerade bröstet. Bröstpumpar kan användas för att lindra ömma och spruckna bröstvårtor och att dra ut plana eller inåtvända bröstvårtor. Bröstpumpar gör det också möjligt för mammor att ge bröstmjölk till barn som inte kan amma direkt från bröstet av olika orsaker, t.ex. vid problem med sugtag, gomspalt eller till för tidigt födda barn. Swing Maxi Flex bröstpump är avsedd för endast en användare.
    Varunummer 786997
    Varumärke Medela
    Leverantör Medela Medical AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 1 790,00 kr
  • 1 st. Motorenhet, 2 st. PersonalFit Flex brösttratt 21 mm, 2 st. PersonalFit Flex brösttratt 24 mm, 2 st. Anslutningsenhet, 2 st. Bröstmjölksflaska 150 ml, 2 st. Ventilmembran, 2 st. Flerfunktionslock, 2 st. Flaskhållare, 1 st. Slang, 1 st. Nätadapter, 1 st. Bruksanvisning, 1 st. Snabbguide.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning