Medela Swing Flex elektrisk br, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Medela Swing elektrisk bröstpump är tydligt och enkelt utformad och den är liten och bärbar. Den är enkel att sätta ihop och ta isär för rengöring så att alla delar kan rengöras snabbt. När ditt barn tar suggrepp suger det inledningsvis snabbare för att få igång mjölkflödet och sedan långsammare för att amma. Medela 2-Phase Expression®-tekniken efterliknar denna instinktiva sugrytm för en mer naturlig och bekväm pumpning. Medela har utvecklat en ny brösttratt som medföljer, PersonalFit Flex™ – en helt ny typ av pumpning, utformad för dig. Brösttratten har en mjuk kant, vid öppningsvinkel och oval form (som kan roteras 360°), för en bekvämare pumpning och optimerad mjölkproduktion. Formen på dina bröst är unik och kan ändras under amningsperioden. Med denna brösttratt kan du enkelt anpassa bröstpumpens passform så att det blir lättare att hitta den mest bekväma och effektiva pumpningspositionen.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information För tillfällig eller daglig pumpning. Bröstpumpar är avsedda att användas av ammande kvinnor i sjukhus- eller hemmamiljö för att pumpa ur mjölk från bröstet. Bröstpumpar kan användas för att mildra symptom vid mjölkstockning genom att mjölk pumpas ur från bröstet. Vid mastit används bröstpumpar för att främja läkningsprocessen genom att pumpa ut bröstmjölk från det inflammerade bröstet. Bröstpumpar kan användas för att lindra ömma och spruckna bröstvårtor och att dra ut plana eller inåtvända bröstvårtor. Bröstpumpar gör det också möjligt för mammor att ge bröstmjölk till barn som inte kan amma direkt från bröstet av olika orsaker, t.ex. vid problem med sugtag, gomspalt eller till för tidigt födda barn.
    Varunummer 775573
    Varumärke Medela
    Leverantör Medela Medical AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 1 499,00 kr
  • 1 st. Motorenhet, 1 st. PersonalFit Flex brösttratt 21 mm, 1 st. PersonalFit Flex brösttratt 24 mm, 1 st. Anslutningsenhet, 1 st. Bröstmjölksflaska 150 ml, 1 st. Ventilmembran, 1 st. Flerfunktionslock, 1 st. Flaskhållare, 1 st. Slang, 1 st. Nätadapter, 1 st. IfU, 1 st. Snabbguide.
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning