Medela Personalfit Flex bröstt, 2 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Medela har i samarbete med forskare och ammande mammor utvecklat brösttratten PersonalFit Flex™ – för en bekväm pumpning som är utformad för dig. Brösttratten har en mjuk kant, vid öppningsvinkel och oval form (som kan roteras 360°), för en bekvämare pumpning och optimerad mjölkproduktion. Formen på dina bröst är unik och kan ändras under amningsperioden. Med denna brösttratt kan du enkelt anpassa bröstpumpens passform så att det blir lättare att hitta den mest bekväma och effektiva pumpningspositionen. PersonalFit Flex™ finns i fyra kanalstorlekar – i vår storleksguide på www.medela.se/storleksguide hjälper vi dig hitta rätt storlek. Valet av brösttrattsstorlek är avgörande för lyckad pumpning. Brösttratten är kompatibel med samtliga Medela bröstpumpar.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Brösttratten ska ligga mot användarens bröst- och bröstvårtsvävnad och anslutas till anslutningsdelen för PersonalFit PLUS och PersonalFit Flex för att skapa vakuum vid bröstet och leda bröstmjölken från bröstet till anslutningsdelen.
    Varunummer 787006
    Varumärke Medela
    Leverantör Medela Medical AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 109,00 kr
  • 2 st. PersonalFit Flex brösttratt 27 mm
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning