Lunette menskopp lila storlek 1, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Lunette Menskopp är en klockformad kopp som ger dig en bekväm, säker och luktfri mens. Den är ditt användarvänliga, säkra och ekologiska alternativ till bindor och tamponger. Lunette är ett återanvändbart mensskydd av medicinsk silikon som är superlätt att använda. Menskoppen samlar in vätska i stället för att absorbera den, och du tömmer den i stället för att byta och slänga. Menskoppen kan användas hela mensen och behöver bara tömmas 2-4 gånger per dygn. Fritt från kemikalier, latex och BPA.

 

Lunettes Menskopp modell 1 - Lätta till normala blödningar.

 

Alla Lunettes Menskoppar är mjuka och smidiga, men Lunettes modell 1 är gjord i något mjukare silikon än Lunette modell 2.

 

Diametern: 41 mm genom 47 mm. Skaftet mäter: 25 mm. Koppens volym: 25 ml. Måttstreck: 5 ml och 13.5 ml.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Tvätta först händerna med en mild oparfymerad tvål och vatten. Vik in Lunette i sig själv och för den med kanten först in i slidan. Använda i upp till 12 timmar i sträck beroende på din blödning. För att ta ut Lunette tvättar du först händerna i rent vatten och slappnar av i musklerna. Bryt förseglingen genom att klämma på den nedre delen av koppen tills du känner eller hör vakuumet släppa. Rör nu försiktigt koppen fram och tillbaka från sida till sida medan du drar den nedåt. Skölj först Lunette i kallt vatten så att mensblodet inte missfärgar koppen eller orsakar dålig lukt. Tvätta sedan Lunette försiktigt med varmt vatten och tvål för att rengöra den ordentligt innan du sätter in den igen.
    Varunummer 771478
    Varumärke Lunette
    Leverantör Lune Group OY
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 215,00 kr
  • 100% medicinsk silikon, silikonfärgningsmedel, ingen PBA eller latex.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning