Lenoites Pure Premium Organic Reusable Rounds, Refill, 5 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Oavsett om du rengör ansiktet eller applicerar toner är detta miljövänligare än traditionella bomullsrondeller. Medan vissa rondeller endast fungerar för antingen ansiktsvatten eller ansiktsrengöring, klarar dessa båda. De har en ögla så att du kan låta dem hängtorka om du önskar. Den något grövre sidan är bra för att försiktigt avlägsna döda hudceller, men det finns också en mjukare sida för känsliga områden, exempelvis ögonområdet. När du har slitit ut dom tillräckligt, lägg dem i din kompostbehållare så kommer de att brytas ned biologiskt (det tar i snitt runt 3 månader tills den är helt försvunnen).

 

Produktdetaljer

Antal: 5 st

Storlek: 14 x 8 mm

Färg: Vit

Tyg: Organic Bamboo Cotton

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Skötsel. Efter att du rengjort ansiktet med rondellerna, skölj rondellerna direkt med vatten. Detta kommer att hjälpa till att ta bort det mesta av produktuppbyggnaden, minska fläckar och förlänga rondellernas livstid. Kommer med en praktisk tvättpåse för enkelhetens skull. Lägg använda rondeller direkt i tvättpåsen och tvätta tillsammans med din tvätt. Låt självtorka.
    Varunummer 687081
    Varumärke Lenoites
    Leverantör Caparica Invest AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 159,00 kr
  • Bamboo pads

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning