Kidsner Max Öronskölj, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Tillfälligt slut i webblager
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Max - öronskölj för barn. Rengör öronen försiktigt och tar bort överskott av öronvax. Max är formad som en flodhäst och sköljer överskott av öronvax med ljummet vatten och tvål. Produkten är speciellt gjord för barn, så du kan hålla öronen rena och hygieniska på ett enkelt och bekvämt sätt.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information 1. Fyll: Tryck på min ballongblåsa för att dra upp ljummet vatten (Max 40 ° C). Vattnet kommer att blandas med tvålen som finns i min nedre del. Första gången du använder mig? Skölj ur mig tre gånger innan du spolar örat. 2. Skölj: Luta ditt huvud åt sidan med örat som skall sköljas vinklat uppåt. Sätt munstycket mot hörselgångens mynning och tryck på ballongen. Låt tvålblandningen mjukgöra öronvaxet. Böj därefter huvudet åt sidan med det behandlade örat vinklat neråt mot handfatet för att tömma ditt öra. 3. Torka: När jag är tom kan du använda mig för att försiktigt blåsa öronkanalen torr. Det rekommenderas inte att använda mig mer än 30 dagar i sträck. Om symtomen förvärras, kontakta en läkare. Låt inte andra använda mig för att förhindra korskontaminering. Jag är menad att användas av barn, med hjälp av en vuxen Förvaras utom räckhåll för barn under 3 år. Små delar kan medföra risk för kvävning - Förvaras utom räckhåll för barn. Jag ska inte användas av: • Personer med skada (t.ex perforering) eller missbildning på trumhinnan • Av personer med skador på hörselkanalen. • Av barn under 3 år. • Av barn med rör i öronen. • Av barn med otitis (media) eller öroninfektion • Av barn med smärtsamma öron. Det rekommenderas inte att använda mig mer än 30 dagar i sträck. Om symtomen förvärras, kontakta en läkare. Låt inte andra använda mig för att förhindra korskontaminering. Jag är menad att användas av barn, med hjälp av en vuxen Förvaras utom räckhåll för barn under 3 år. Små delar kan medföra risk för kvävning - Förvaras utom räckhåll för barn. Om dina hörselgångar är blockerade rekommenderar jag att du besöker en öron-näsa- halsspecialist. Efter att öronen har rengjorts av en specialist rekommenderar jag att de regelbundet sköljs med mig för att förhindra fortsatt uppbyggnad av öronvax.
    Varunummer 784345
    Varumärke Kidsner
    Leverantör ReFuel AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 155,00 kr
  • Talg, Glycerin, Aqua (Vatten), Sorbitol, Sackaros, PEG-400, tetranatrium.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning