ICF Clorexyderm Spot Gel, 100 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Djuprengörande gel till hudveck och fuktiga hudområden hos hund, katt och häst. Clorexyderm Spot Gel är en djuprengörande gel till hudveck och fuktiga hudområden. Producerad av italienska ICF. ICFs produkter håller en hög standard och effekten stöds av vetenskapliga studier. Clorexyderm Spot Gel desinficerar, tillför fuktighet och skyddar huden. Gelen fäster väl till hudytan och säkrar en långvarig effekt. Filmen som bildas på hudytan motverkar att kontaminerande partiklar kan fästa på huden utan att påverka hudens normala celltillväxt. Används till hudveck och fuktiga hudområden. Kan användas till hund, katt och häst. Svider ej. Produkten har en karakteristisk blågrön färg, som kan ge tillfällig missfärgning av ljus päls. 

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information

    Rekommendationer för användning: Bryt av den översta delen av korken för att bryta förseglingen. Applicera Clorexyderm Spot Gel 1-2 gånger dagligen i 10 dagar, därefter en gång dagligen i 14 dagar. Kontakta veterinär om djuret uttrycker smärta vid beröring av drabbade områden.

     

    Varunummer 792660
    Varumärke ICF
    Leverantör Nextmune Scandinavia AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 223,20 kr
  • Klorhexidindiglukonat (0.3%), Tris-EDTA, Lanolin, Glycerin, Polyvinylpyrrolidon pH 7.0

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning