Holistic Magnesium komplex, vegetabiliska kapslar, 90 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

I Holistic magnesium har vi kombinerat tre lättupptagliga former av magnesium - citrat, malat och laktat - för att tillföra magnesium som enkelt kan absorberas och utnyttjas av kroppen. 

För att magnesium ska kunna tas upp från tarmen till blodet måste magnesiumföreningen kunna lösas upp så att det bildas fria magnesiumjoner i tarmen. I denna produkt finns bara de former som lätt släpper från sin bärarmolekyl och som kan tas upp och utnyttjas av kroppen.  

Magnesium är ett av de mineral som förbrukas först när vi stressar, och vår kropp behöver magnesium för att vi ska kunna återhämta oss psykiskt och fysiskt. Förutom fysisk eller känslomässig stress kan även intag av koffein, alkohol, vätskedrivande medel samt vissa läkemedel göra att vi tappar vissa mineraler, särskilt magnesium. Magnesiumbrist kan visa sig på många sätt, såsom muskelkramper eller ryckningar, trötthet och dålig sömnkvalitet. Att magnesium är bra vid stress, kramper eller för sömnen beror på att den har en avslappnande effekt på muskelceller och nervsignaler. 

Magnesium är den fjärde rikligast förekommande mineralen i människokroppen och finns i alla celler. Det bidrar bland annat till att minska trötthet och utmattning, till nervsystemets normala funktion och till att bibehålla normal benstomme, muskelfunktion och energiomsättning.

Produkten är 100% veganvänlig. Holistics burkar är gjorda av 96 procent biobaserad plast.

 

•    Bidrar bland annat till normal muskelfunktion och att minska trötthet och utmattning
•    Tre former av magnesium från lättupptagliga och biotillgängliga organiska föreningar
•    Fri från onödiga tillsatser
•    Öppningsbar vegetabilisk kapsel utan gelatin

 

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
  • Mer information Får användas vid amning
    Varunummer 687163
    Varumärke Holistic
    Leverantör Holistic Sweden AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 165,00 kr
  • Magnesiumcitrat, magnesiummalat, kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa), magnesiumlaktat, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), klumpförebyggande medel (medellånga triglycerider MCT från kokosolja, kiseldioxid). Kapseln är vegetabilisk och råvaran är gjord av cellulosa från träd. (Swedish)
  • Innehåll per 1 kapsel 2 kapslar
    Magnesium 120 mg (32*) 240 mg (64*)
    * % av DRI (dagligt referensintag).

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning