Holistic D3-vitamin droppar, 50 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Tillfälligt slut i webblager
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Holistic D3-vitamindroppar för vuxna och barn i droppform utan tillsatta smakämnen eller sötningsmedel. Holistic D3-vitamindroppar innehåller 500 internationella enheter per droppe (12,5 µg) vilket gör att du enkelt kan dosera precis den mängd du önskar. 

Eftersom D-vitamin är fettlöslig och behöver fett för att tas upp i kroppen på bästa sätt har vi i denna produkt lagt vitaminen i olivolja, vilket säkerställer kroppens upptagningsförmåga oavsett om du tar de med mat eller på fastande mage. Denna produkt innehåller inga onödiga tillsatser, smakämnen eller aromer. Holistic har valt att endast använda ren ekologisk olivolja, D-vitamin och ett naturligt antioxidantmedel som säkrar produktens hållbarhet och kvalitet. Dropparna kan med fördel blandas i smoothies eller mat som gör den lätt att ta.

Under höst- och vintermånaderna, då solen står lågt, måste vi i hög grad förlita oss på vårt kostintag eller användningen av kosttillskott för att tillgodose vårt behov av D-vitamin. D-vitamin bildas naturligt i vår kropp när huden exponeras för solljus, men det är värt att notera att användning av solskyddsfaktor och täckande kläder kan markant minska kroppens förmåga att producera D-vitamin på egen hand. 

D-vitamin bidrar bland annat till immunsystemets, musklernas och benstommens normala funktion, till att bibehålla normala tänder, normalt upptag av kalcium och fosfor och normala kalciumnivåer i blodet.

•    Bidrar till immunsystemets, musklernas och benstommens normala funktion
•    Lätt att dosera, 500 IE (12,5 µg) per droppe
•    Rena D3-droppar utan tillsatta smakämnen, sötningsmedel eller aromer
•    I ekologisk olivolja för optimalt upptag

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
  • Mer information Får användas vid amning
    Varunummer 687162
    Varumärke Holistic
    Leverantör Holistic Sweden AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 159,00 kr
  • Innehåll per 1 droppe (% av DRI) 4 droppar (% av DRI)
    Vitamin D3 12,5 μg / 500 IE (250) 50 μg / 2 000 IE (1 000)
    DRI = dagligt referensintag.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning