Gluten GO, 25 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Tillfälligt slut i webblager
Se lagerstatus i apotek

Gluten GO är ett enzympreparat som innehåller en kombination av noggrant utvalda matsmältningsenzymer som spjälkar upp gluten i spannmål. Tas i samband med intag av glutenhaltig mat. Motverkar gasig mage och ger en större frihet till att kunna äta efter önskemål. Gluten GO ger snabb effekt och kommer i en liten och smidig förpackning som är enkel att ta med sig. Kan hjälpa till att motverka magbesvär som gaser i magen, svullen mage och uppblåsthet. Lämpar sig inte för personer med celiaki. Vegansk.

Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
 • Mer information

  En kapsel före måltid med vätska. Vid behov kan doseringen ökas till två kapslar per måltid. Kan användas av barn från 3 år. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost utan bör kombineras med en mångsidig och varierad kost samt en hälsosam livsstil. Överskrid inte rekommenderad daglig dos

  Varunummer 768112
  Varumärke Gluten GO
  Leverantör Biolac AB
  Lägsta pris de senaste 30 dagarna 125,00 kr
 • Enzympreparat (per kapsel: Pepsin 500 SAPU, Proteas 75000 HUT, Proteas DPP-IV 125 DPP-IV), maltodextrin (av majs), hydroxipropylmetylcellulosa (kapselskal), vegetabiliskt fett (palm, kokos). Kan innehålla spår av soja och vete.
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning