Flux Fresh Mint, 500 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
FLUX Fresh Mint har en duo-effekt, den ger både en god andedräkt och motverkar karies: dräkt och motverkar karies: 1) Den ger en god andedräkt. Den innehåller en zinklaktat och en låg dos klorhexidin som tillsammans tar bort dålig lukt orsakat av svavelföreningar. 2) Den innehåller fluorid (0,2% NaF) som motverkar karies och ger starka tänder. Flux Fresh Mint ska användas som ett komplement till tandborstning med fluortandkräm. Flux Fresh Mint har en fräsch smak av mint. Den innehåller inte alkohol och färgämnen. Produkten är vegansk. Flaskan har en praktisk doseringspump. För att få 10 ml trycker man försiktigt på flaskans ""mage"" en gång, så fylls locket med rätt mängd. Flux är utvecklad i nära samarbete med svensk tandvård. Produkten är framtagen i nära samarbete med svenska tandläkare. Flux fluorskölj innehåller inte alkohol.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information För bästa effekt bör man skölja med 10 ml 1-2 gånger om dagen, som ett komplement till tandborstning med fluortandkräm. För vuxna och barn över 12 år.Skölj i munnen under ca 1 minut. Spotta sedan ut vätskan.
    Varunummer 793262
    Varumärke Flux
    Leverantör Trimb Healthcare AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 79,00 kr
  • Aqua, Glycerin, Xylitol, PEG-40 hydrogenated castor oil, Zinc Lactate, Sodium Fluoride, Chlorhexidine Digluconate, Potassium Acesulfame, Aroma, Lactic Acid.
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning