Dynamic code nutrition , 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Med Dynamic Codes självprovtagningskit Nutrition undersöks 11 genetiska markörer och utefter ditt resultat får du rekommendationer för kost och livsstil samt möjlighet till rådgivning för träning, kost och mental hälsa. Få reda på frågor så som hur din kropp reagerar på stress och kolhydrater? Och hur mår du egentligen av koffein? En bra kost är en viktig del av att leva ett hälsosamt liv – vi blir känslomässigt mer stabila, mer fysiskt aktiva och friskare. Olika genvariationer kan medföra att samma näringsämne i maten får olika effekter hos olika individer. Dynamic Codes självprovtagningskit är baserat på de senaste forskningsrönen och ger dig ett personligt svar med information om de genetiska förutsättningar som kan interagera med din kost. Kategorierna som undersöks är: fetter, kolhydrater, antioxidanter, koffein samt stress och sömn. Självprovtagningskitet är framtaget enligt Dynamic Codes riktlinjer för kvalitet och bygger på en solid teknisk grund av välbeprövad PCR-metodik samt på minst två av varandra oberoende vetenskapliga studier som stödjer kopplingen mellan utfallet av markörerna och den genetiska analysen. Dynamic Codes självprovtagningskit för Nutrition är en medicinteknisk produkt för in vitro diagnostik. Rekommenderas från 16 år.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Med Dynamic Codes självprovtagningskit tar du enkelt ett prov hemma och skickar in på laboratorieanalys. Du samlar själv in provmaterialet genom att gnugga den mjuka delen av provtagningspinnen mot insidan av kinden. Sedan skickar du tillbaka provmaterialet i returkartongen som du får med i provtagningskitet. Provet analyseras i vårt kvalitetssäkrade laboratorium och du får ditt utförliga resultat på Dynamic Codes hemsida. Om du önskar finns möjlighet till rådgivning med vår specialist online.
    Varunummer 786765
    Varumärke Dynamic Code
    Leverantör Dynamic Code
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 795,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning