Dynamic Code Test för HPV (Humant papillomvirus), 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Tillfälligt slut i webblager
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Med Dynamic Codes självprovtagningskit för HPV tar du enkelt ett prov hemma som sedan skickas in på laboratorieanalys. HPV, humant papillomvirus, är en grupp på över 200 virus som kan smitta vid hud- eller slemhinnekontakt, som vid oskyddat sex. De 14 HPV-stammarna som kan ge upphov till cellförändringar och cancer benämns som högriskstammar och detekteras i detta självprovtagningskit. De flesta får en HPV-infektion någon gång i livet. Oftast märker man det inte, då den sällan ger några symptom och brukar läka ut av sig själv inom två år. En kvardröjande infektion kan dock leda till cellförändringar och i förlängningen cancer. Därför är det viktigt att kvinnor tar prov regelbundet. Dynamic Codes självprovtagningskit för HPV är en medicinteknisk produkt för in vitro diagnostik. En egenutvecklad analysmetod används för att detektera de 14 st högriskstammarna av HPV som kan orsaka livmoderhalscancer. Analysmetoden är baserad på PCR och detekterar HPV16, 18, 31, 33, 35, 39, 45, 51, 52, 56, 58, 59, 66, 68. Rekommenderas från 13 år.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information

    Med Dynamic Codes självprovtagningskit tar du enkelt ett prov hemma och skickar in på laboratorieanalys. Du samlar själv in provmaterialet genom att föra in provtagningspinnen i vaginan och trycka den mjuka delen mot vaginalväggen. Sedan skickar du tillbaka provmaterialet i returkartongen som du får med i provtagningskitet. Provet analyseras i vårt kvalitetssäkrade laboratorium och du får ditt resultat inom 5 vardagar på Dynamic Codes hemsida.

    Varunummer 786768
    Varumärke Dynamic Code
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 419,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning