Drop-it endospipetter, 20 x 5 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
DROP-it endospipetter är avsedda för daglig rengöring av ögon och näsa hos spädbarn, barn och vuxna. Ögon: DROP-it endospipetter är avsedda för rengöring av ögon genom instillation (droppar i ögon), ögonbad eller genom att blötlägga sterila kompresser att använda på ögonen. Näsa: DROP-it endospipetter gör det lättare att rengöra näsan hos spädbarn och små barn från slem, hjälper till att avlägsna sekret, återfuktar näsan och minskar nästorrhet hos vuxna.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Ögon: 1. Bryt av en endospipett och öppna den genom att vrida av toppen. 2. Om patienten är ett spädbarn eller ett litet barn så blöt en steril kompress och torka försiktigt ögonlocken eller droppa några droppar i ögat och torka av med steril kompress. För vuxna kan produkten även användas som ögonbad. Näsa: 1. Bryt av en endospipett och öppna den genom att vrida av toppen. 2. Luta huvudet något bakåt, för in spetsen av endospipetten i näsborren och tryck försiktigt på endospipetten. 3. Snyt/torka sedan näsan. Använd ett mycket försiktigt tryck på endospipetten vid appliceringen om patienten är ett spädbarn eller ett litet barn för att undvika kontaminering av mellanörat.
    Varunummer 794093
    Varumärke Drop-It
    Leverantör Midsona Sverige AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 42,00 kr
  • 0,9 % natriumklorid i 100 ml renat vatten.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning