Coala Heart Monitor med 12 månaders Basic abonnemang, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek

Coala Heart Monitor är en trådlös och handhållen monitor som registrerar EKG, hjärtpuls och hjärtljud med medicinsk kvalitet, när du vill och var du vill. Coalas hjärtmonitor mäter dina värden under 60 sekunder, och du får svar på analysen inom ett par sekunder direkt i din smartphone. Användning av Coalas hjärtmonitor över tid kan hjälpa dig att förstå och få insikt i ditt hjärtas välmående. Med hög träffsäkerhet upptäcker Coalas hjärtmonitor eventuella förmaksflimmer och kan därtill indikera på andra avvikande tillstånd. Med hjälp av Coalan får du ett bra och kvalitativt underlag att diskutera med din vårdgivare när Coalas hjärtmonitor påvisar avvikande mätresultat eller när dina normala värden förändras över tid. Din läkare ansvarar för att ställa diagnos och för behandling. Produkten rekommenderas av läkare och indikerar på olika typer av arytmier och andra avvikande värden. Att komma i gång med mätningar är enkelt och analysresultat presenteras tydligt i din smartphone efter varje mätning.

Snabbfakta:

• Coala Heart Monitor skapar trygghet och dämpar oro för hjärtsjukdomar.
• En mätning tar 60 sekunder, kräver inga sladdar eller påklistrade elektroder.
• Coala är en medicinteknisk produkt utvecklad, tillverkad och verifierad i Sverige.

I Coala Basic abonnemang ingår:

- Hjärtmätning av EKG, hjärtljud och rytm på 60 sekunder, obegränsat antal.
- Automatisk analys av dina EKG-mätningar baserat på 9 olika arytmikategorier.
- Möjlighet att manuellt registrera blodtryck och vikt som kan följas över tid.
- Säker, krypterad och obegränsad datalagring av dina hjärtdata under bindningstid.
- Ladda ned, dela och visa EKG-mätningar som PDF direkt från Coala applikationen.

Abonnemanget kan efter de ingående 12 månaderna förlängas via Mina Sidor på www.coalalife.com. Under abonnemangets gång kan du närsomhelst uppgradera ditt abonnemang till Premium för att erhålla direktkontakt till en vårdgivare under tiden som abonnemanget gäller.

Coalas hjärtmonitor är kompatibel med iOS och Android. För att se vilka telefoner som gäller så besök följande hemsida https://www.coalalife.com/se/device-compatibility/.

För att aktivera din Coala Hjärtmonitor vänligen följ anvisningarna på aktiveringskortet som medföljer produkten. Din aktiveringskod finns på förpackningens undersida och anges på www.coalalife.com/aktivera.

Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Koppla av några minuter innan mätning. Starta din Coala med ett enkelt tryck på startknappen. Din Coala ska nu blinka grönt. När din Coala är påslagen, starta din Coala applikation i mobilen, följ anvisningarna. Att ta ett bröst-EKG: Sätt dig ner, placera din Coala hjärtmonitor till vänster om bröstbenet, tryck bestämt mot huden. Starta mätningen genom att trycka en gång på det räfflade hjärtat ovanför på/av-knappen på hjärtmonitorn. Håll monitorn rakt, stilla och stadigt under hela mätningen. Var tyst och andas normalt. När mätningen är klar hörs en ljudsignal och en notis ges i applikationen om att fortskrida till ett tum-EKG. Avlägsna monitorn från bröstet. Att ta ett tum-EKG: Slappna av i armarna och ta stöd av ett bord eller dina knän för att hålla händerna stilla. Håll tummarna mot kontaktytorna på Coalans baksida, se bild på mobilskärm för guidning. Mätningen startar automatiskt när du har tummarna på elektroderna. Prata inte, andas lugnt och håll ett jämt tryck genom hela mätningen. När mätningen är klar hörs en ljudsignal och en notis ges i applikationen. Dina mätningar analyseras och ett svar ges i applikationen inom några sekunder. Tips: Om användaren har skakiga händer kan man utföra två bröstmätningar efter varandra. Vidare, har man en användare som behöver stöd i sin mätning går det bra att man har någon som hjälper till och assisterar under mätning. Du kan läsa mer om Coalas hjärtmonitor i användarmanualen och anvisningarna som medföljer produkten.
    Varunummer 769427
    Varumärke Coala
    Leverantör Coala-Life AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 2 396,00 kr
  • Coala Heart Monitor består av: Hjärtmonitorn Coala, Coala App som du laddar ned på din smart phone, Laddningsstation, Laddare, Usb-sladd, Resefodral, Coala skydd med clip on
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning