Braun Series 6 Shaver 60-B7200CC - Rakapparat, 1 ST

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek

Braun Series 6 rakapparat för män har ett dermatologiskt testat rörligt SensoFlex-huvud och SensoFoil-blad som möjliggör anpassning med lågt tryck för närhet samtidigt som den är skonsam mot huden.

Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
 • Mer information

  Apparaten har en specialsladd med en inbyggd säker elförsörjning med extra låg spänning. Du ska därför inte byta ut eller ändra någon del av den. Annars finns det risk för att du utsätts för en elektrisk stöt. Använd enbart den specialsladd som medföljer apparaten. Använd aldrig apparaten med ett skadat tillbehör som en trimmer, kam eller specialsladd. Håll apparaten torr. Öppna inte apparaten! Apparaten kan användas av barn över 8 år och personer med nedsatt fysisk, sensorisk eller mental förmåga eller bristande erfarenhet och kunskap om användningen övervakas eller om de har fått instruktioner om hur produkten ska användas på ett säkert sätt och förstår riskerna med den. Barn ska inte leka med produkten. Rengöring och underhåll får inte utföras av barn om de inte är över 8 år och övervakas av en vuxen person.

  Varunummer 794302
  Varumärke Braun
  Leverantör Procter & Gamble Sverige
  Lägsta pris de senaste 30 dagarna 2 299,00 kr
 • Isopropanol, Perfume, Limonene, Citral, Cationic, Tenside
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning