BIOpH+ Footcare, 250g

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ kg
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek

BIOpH+ Footcare är en medicinteknisk produkt för effektiv behandling av fotsvamp, förhårdnader, hälsprickor och torra fötter. När produkten kommer i kontakt med vatten bildas en reaktion som rengör och exfolierar huden. Genom att djuprengöra och ta bort döda hudceller skapar BIOpH+ Footcare en ogynnsam miljö för bakterier, virus och svamp på huden. Vår filosofi bygger på att huden i grunden har en utmärkt förmåga att förhindra infektioner, läka och reparera sig själv. Det gör att vi i första hand inte behöver tillsätta nya saker på huden, utan snarare avlägsna det som inte ska vara där så att huden får bästa förutsättningar att läka. Alla produkter från BIOpH+ är fria från parfym och konserveringsmedel, något som är särskilt viktigt för dig med känslig hud. BIOpH+ Footcare blandas i vatten och är aktiv under en begränsad tidsperiod. Eftersom produkten levereras i koncentrerad form undviker vi transporter av vätskor och därmed onödig miljöbelastning. Produkten är biologiskt nedbrytbar i naturen. Tillverkad i Sverige.

För vuxna, ej gravida eller ammande.

Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
 • Mer information

  1.Mät upp 3 liter ljummet vatten (cirka 38 °C) och häll i ett rent kärl.

  2. Mät därefter upp 1 matsked (15ml) av Footcare och häll i det ljumma vattnet.

  3. Placera fötterna direkt i badet.

  4. Bada dina fötter i cirka 20 minuter.

  5. Torka fötterna med en ren handduk.

  6. Upprepa varje dag under sju dagar. Därefter varannan dag i ytterligare två veckor.

  Effekten startar när granulatet kommer i kontakt med vatten och är effektivt i ca 20 minuter. Därför är det viktigt att placera fötterna i badet direkt efter granulatet tillsatts.  För att bibehålla och/eller förbättra fothälsan gör ett fotbad ett par gånger i veckan. Använd ej produkten på öppna sår. Vid kontakt med ögon, skölj rikligt med vatten. Om besvär uppstår kontakta sjukvård. Vid kontakt med ögonen, skölj rikligt med vatten. Om besvär uppstår kontakta sjukvård. Endast för utvärtes bruk. Undvik kontakt med öppna sår. Får användas av vuxna över 18 år. Användning hos gravida och ammande har ej testats i kliniska studier varpå det ej kan rekommenderas. Det är användarens ansvar att använda BIOpH+ Footcare för dess avsedda användning samt att läsa instruktionerna på produktens etikett före användning.

  Varunummer 792402
  Varumärke BIOpH+
  Leverantör BioCool AB
  Lägsta pris de senaste 30 dagarna 249,00 kr
 • Granulat av natriumkarbonat och natriumperkarbonat
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning